Reguli suplimentare de igienă în contextul prevenirii răspândirii virsului SARS-COV2, respectiv a îmbolnăvirii cu COVID 19

Este obligatoriu ca industria alimentară să consolideze măsurile de igienă personală și să ofere o instruire actualizată cu privire la principiile de igienă a alimentelor pentru a elimina sau reduce riscul ca suprafețele alimentelor și materialele de ambalare a acestora să fie contaminate cu virusul de la lucrători alimentari. In cadrul industriei alimentare, echipamentul individual de …

Reguli suplimentare de igienă în contextul prevenirii răspândirii virsului SARS-COV2, respectiv a îmbolnăvirii cu COVID 19 Read More »

BENEFICII ALE IMPLEMENTĂRII HACCP

Fie că suntem o unitate mică sau mare, poate toți ne-am pus la un moment dat întrebarea: “DE CE ESTE NECESARĂ IMPLEMENTAREA SISTEMULUI HACCP?” HACCP nu reprezintă doar un set de de norme legislative obligatorii sau niște monitorizări înscrise ci HACCP ne garantează calitatea și igiena produsului. HACCP ajută la extinderea termenului de valabilitate, contribuie …

BENEFICII ALE IMPLEMENTĂRII HACCP Read More »